Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Saturday, March 17, 2012

Sudah genap sebulan tak update ini blog maaa ~_~



Assalammualaikum buat pembaca entry ira ini :)

aduhai lame sungguh ira tak update blog ,
tak taw lah kenapa ,
tiba2 mood untuk berblogging hilang sekelip mate ,
aiyeeee ---


hehe,jadi ira dah buat keputusan nak mula aktif berblog balik,insyaallah..

ira nak aktif blogwalking ,blogfollowing,blogjumping n blogswimming ( :P)

haha,berapa banyak punye blog la ira oiii,


tapi tak berapa pasti,harap2 jadi lah hasrat ira ni ,



lagipun sebenarnye banyak benda yang ira nak story morry kat korang semua ,
]tapi disebabkan mood berblogging tu hilang la yang buat ira dah tak update sebulan ,

okayy,tak lama lagi ira akan mula update blog mushuk masham ira ni ,
hehe

kayh., itu aje lah yer yang dapat ira membebel sekarang !


have a nice day friends ! :)

No comments: