Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Tuesday, May 15, 2012

Matrikulasi

Assalammualaikum semua :)

hai2,perkara yang tidak dijangka-jangka berlaku lagi !
mood berblogging still tak kunjung tiba,haihh,ni pun baru terbukak hati nak bukak blog ni,
hehe,tp still mampu tersenyum bila tgok traffic still ada jugak org 'ter'ziarah blog yg dah terbiar lame ni ,
even 4 atau 3 hari yang lepas,haha..
tapi yang memelikkan ira lah , bendera2 dari luar negara kowt , mungkin dorang tersesat barangkali ? (^_<)


Okay ,balik ke pengkisahan utama ira iaitu Matrikulasi :)
Dalam sangkaan tak dapat matrikulasi ,alhamdulillah ira dapat ,
Dalam kebuntuan antara mahu pegi ke sana ATAU tidak ,

ya ,kini ira sudah ada jawapan dan ada tekad 

Keputusannya  , Ira akan menyambung pelajaran di KMPK (KOLEJ MATRIKULASI PERAK )

Pada 28 Mei ini .Fullstop .

Hehe ,cam gempak sangat je kan , actually still ada perasaan takut tapi ira taw belajar kat mane2 pun boleh berjaya JANJI kita ada usaha  dan sentiasa bertawakal kepada ALLAH SWT kan ? 

Jadi , go go go go go chaiyokkkk ira  ! 

n buat rakan2 yang lain semoga kejayaan sentiasa mengiringi langkah kita kan :)


Orite , sampai di sini dulu  ,moga bertemu lagi di entry akan datang :) (kalau rajin )


"LET YOUR DREAMS BE BIGGER THAN YOUR FEARS
AND 
YOUR ACTIONS BE LOUDER THAN YOUR WORDS


p/s
KMPK tu 20 minit perjalanan jer dari rumah ira :p
wink2 ,dekat ngattt aihh
hahaha

Salam  :)

1 comment:

budak penjara said...

tahniah la..belajar kt mana2 pn sama..asalkan gigih berusaha