Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Saturday, October 13, 2012

KOSONG


Assalammualaikum semua,

dah lame ira tak update berape bulan ntah,
takda mase la nak bukak blog ni,agak-agak reader blog ni pun dah larikk kan ,haha >-<


hari ni 13/10/2012 kan ,ntahla ira rase perasaan ira sekarang bercampur baur ,
ada macam-macam , kejap resah kejap okay kejap happy ntahla..
ni pun baru dapat balik bermalam kat rumah sebab matrik ira tkda air ,

barulah ira taw susahnya keadaan takda air tu,
tp takpe ira taw ada hikmah disebaliknya apa yang perlu kita lakukan sebagai hamba-Nya hanya perlu tabah menerima ujian yang diturunkannya kan ?

Ira harap sangat hari Ahad ira balik matrik nanti air dah ada :)
minggu depan minggu yg sangat mencabar dengan pra-PSPM semua ,
ira harap ira leh lakukan ,kene buat banyak latihan la hari ni ngan esok !

minggu depan lagi satu tu minggu study week kan,so kuliah mmg dah takde lah kan so kene bergantung kat diri sendiri jer nak study tapi still leh pegi kubikel untuk tanya pensyarah ape sub-topik yg kite tak paham kan..

minggu depan lepas study week dah final ,start 29.10 hingga 5.11 ,so petang 5.11 tu ira dah leh balik,wink2 :)
selalu rase tak sabar nak abiskan exam tp nak menempuhnya macm sedia tak sedia jer :(

Ira harap sangat semuanya akan berjalan lancar dan ira harap post ira lepas ni mse ira dah abis exam :)
mase tu ira leh la Ira post entry pasal peristiwa2 atau momen2 mase kat matrikulasi  ^^

okay,ira rase tajuk entry ni mcm tak sesuai kan,
hehe,yela saje je,tataw nak letak tajuk pe kan so main letak je lah :)


Doakan ira dapat buat yang terbaik untuk final ira kayh :)
Thanks semua *_*

Salam ukhuwah perjuangan di medan menuntut ilmu,
moga ketemu lagi di entry yang akan datang ^^