Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Saturday, November 10, 2012

Alkisah followerku :)


Photobucket



Assalammualaikum,hai semua reader yang ira rindui ,ewahhhhh
hahaha
k akhirnya ira dah pun selesai menjawab final ira pada jam 3.30 ptg hari ISNIN 5 NOV aritu..
so sekarang kte enjoy !!!!

hehe,act ira nak cite pasal follower ira,
ira mintak maaf sangat-sangat pasal ira dah xupdate selalu mcm mse aktif berblogging dulu2,

sampai ira sendiri xpasan yg da follower baru follow ira n mybe gak ad yg unfollow (takesah dorg unfollow sbb sgt jrg update kan :) 

sbb setiap kali ira tgok bilangan follower same je 583 lah dari dulu ,skrg bru brtmbh 2 lg 585 ( thanks syg sbb follow kterr ,hihi )


then ,bila ira perhati2 balik,mmg sah mmg da follower baru,pe lagi cepat2 ira follow balik kan,
yelar sbb mmg dah tu prinsip ira n tanda ira menghargai follower2 ira kan :)


so,ira nak ucapkan sorry sangat sangat
sebab
.
.
.
.
.
.
.

ira lambat follow korang balik !


ira tak perasan lah ,hee


hehe ,k sampai disini dulu catatan ira ,
tata
titi
tutu  

:)



No comments: