Assalammualaikum semua ! Selamat Datang ke blog ira ;) Follow ira ke?don't worry ira follow balik anda semua !ira tak berkira ngan korang punye,pastikan tinggalkan link di komen box lepas follow ira oke? happy reading my dear ^-^

ierara

Followers

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

anda budak comel yang ke

Sunday, November 11, 2012

Budak botol shushu ♥







Photobucket


Assalammualaikum semua . ;)

hari ni sehat tak ? hehe

okayy,hari ni post ira pasal budak mushuk masham ira niyh ,

dia sgt2 lah memikat hati ira dengan gelagat n telatah dia ,

korang pun msti pernah ada pengalaman yg sma mcm ira dgn budak kecik kan2 ?

mengaku je lah ,haha :p


name budak ni ialah

Mohd Asyraf bin Mohd Nazril

umur dia

1 tahun 2 bulan 

kegemaran dia

berkepit ngn botol susu dia :))


Okay ,ira nak cite ni,
budak ni kann,pernah tarik rambut ira just sbb ira tak bg pe yg dia nakk,
auu ganasss syg niyhhhh ...

then,budak ni sgt manja ,
kalau dia rase nak baring kat orang ,dia pgi je kat org tu then baring n lentokkan diri 
so sweetttt sygg 


Budak ni sgt aktif ,
kalau rase cam dia senyap jer,
baik pegi check dia tgh watpe,
sbb mase tu mungkin dia tgh membuat operasi besar2ran untuk 'membongkar' satu kawasan :pp



lagi satu, budak kecik ni kan ,
bila dapat nappy ira ni ,
ada ke dia buat macam piano  ??
ish2,cubit baru tahukk >-<



hehe,tu lah seba sedikit cerita si budak botol shushu ni ,
btw dia baru dapat adik pada 25 Oktober aritu ,
name adik dia Mohd Asri :)



k sedikit gambar budak tomeyy ni ;)






CAKKK !!! >_<




Tomey with his parents ;))





big eyes !!!




senyuman manisss mcm gulaa :)



dgn wah n tuk diaaa :)




tgah main bola :)



kenyeyakan tidooo syg saya nii :)



with his ateh :)



asyraf with makdik diaaa ,hee >_<



n lastly saat asyraf baru lahir 



tembum dari keluar melihat dunia kann ?
heee


k thanks sudi bace entry ira,
much love for you ,

daaa



p/s
Langkawi here i come ! ngee~
n nama pnjg dia MUHAMMAD ASYRAF  sbnrnye  :)

3 comments:

Sheqynne Hotloverzs said...

comey .

Niena Sofea said...

Assalamualaikum .. ^.^
Niena datang nak jemput join GA blog Niena .. Jom join , lebih 20 hadiah untuk dimenangi .. =)
http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/giveaway-1st-anniversary-realiti-bukan.html

zaairul haq said...

kunjungan perdana...izin follow dan komentar..d tunggu kunjungan baliknya :)